Kuntosali

Meillä jokaiseen fysioterapiakäyntiin sisältyy kuntosalikäynti, joko hoitojakson yhteydessä tai sen jälkeen omana kokonaisuutenaan. Esim. viisi hoitokertaa = viiden kerran kuntosalikortti.

 

Kuntosali on rakennettu monipuoliseksi ja erilaisten kuntoilijoiden käyttöön sopivaksi. Kuntosalissa on HUR SmartTouch -kuntosalilaitteet, jotka ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia. Voit keskittyä harjoitteluun, kun aikaa ei kulu laitteiden säätämiseen. Älykuntosali huolehtii jopa kuntosaliohjelman edistymisestä. Laitteiden vastukset säätyvät kuntotujan edistyessä fysioterapeutin tekemän suunnitelman mukaan. Toistojen määrät ja vastukset pysyvät aina sopivina.

Yksi uusista laitteista on Nustep – istuma-asennossa käytettävä crosstrainer senioriliikuntaan ja kuntoutukseen. Nustepissä kädet ja jalat liikkuvat vuorotahtiin. Laite mahdollistaa ylä- ja alaraajojen, nivelten ja lihasten harjoittamisen sekä sydän- ja verenkiertoelimistön kuormittamisen istuma-asennossa.

Laiteharjoittelun lisäksi kuntosalista löytyy kahvakuulia, erikokoisia painoja, kuminauhoja, leuanvetotanko sekä gymstick-hihnat toiminnalliseen harjoitteluun.

Tehokkaan kuntosaliharjoittelun tueksi suosittelemme sinua ostamaan meiltä fysioterapeutin tekemän henkilökohtaisen kuntosaliohjauksen, jossa suunnitellaan juuri sinulle sopivat harjoitteet tehokkain toistoin ja sopivin vastuksin oikein tehtynä sekä huomioon ottaen mahdolliset rajoitteesi.


Jäikö kysyttävää?

Soita meille niin kerromme lisää »