LPG-hoito

LPG-hoito on alipainehoitoa, johon on yhdistetty kudoskäsittelyä patentoidun rullamekanismin avulla. LPG-hoito vilkastuttaa kudoksen verenkiertoa sekä imunestekiertoa ja parantaa näin kudoksen aineenvaihduntaa ja muokkaa sidekudosta. Sitä voidaan käyttää sekä pehmytkudosterapiassa että esteettisissä vartalohoidoissa.  LPG-hoito elvyttää myös rasvasolukon aineenvaihduntaa ja edistää kuona-aineiden poistumista elimistöstä.

LPG-laitteella on lukuisia eri käyttöalueita niin fysioterapian tehosteena kuin terveyden ja urheilun puolelta aina kauneudenhoitoon asti:

• Kiihdyttää verenkiertoa ja lymfanestekiertoa
• Helpottaa kipu- ja särkytiloja
• Laukaisee lihasten jännitystiloja
• Parantaa nivelien liikkuvuutta
• Tehostaa urheilijoiden palautumista
• Muokkaa rasvakudosta
• Silottaa selluliittia ja appelsiini-ihoa
• Vähentää palovamman ja arpikudoksen aiheuttamaa kiristystä iholla

Fysioterapiassa LPG-hoito mm. parantaa akuutteja ja kroonisia jännetulehduksia, vähentää tulehdusreaktioita ja nivelten jäykkyyttä ja sillä on saatu merkittäviä hyötyjä esim. fibromyalgian kipuhoidossa. Kirurgisten toimenpiteiden jälkeisessä kuntoutuksessa LPG-hoito on erittäin tehokas apu. Sillä on välitön vaikutus turvotukseen, kipuun ja liikerajoituksiin. Sillä voidaan myös hoitaa arpia.

Urheilijat hyötyvät LPG-hoidosta sen aineenvaihdunnallisten, kudoksellisten ja hermostollisten vaikutusten myötä. Se tehostaa palautumista ja valmistaa lihaksia suoritukseen. LPG nopeuttaa lihasvammojen parantumista ja hoitaa lihaskipuja sekä laukaisee lihasten jännitystiloja.

Selluliittihoito sekä appelsiini-ihon ja veltostuneen ihon parantaminen kuuluvat LPG-laitteen käyttökirjoon. Hoidolla vaikutetaan paikallisiin rasvakertymiin joihin ruokavalio ja liikunta eivät yksistään tehoa. Rasvakudoskäsittelyssä rasvasoluja stimuloidaan alipaineen avulla, jolloin lipolyysi ja rasvan poistuminen soluista tehostuvat..

Historiaa

LPG-Systems kehitti LPG-laitteen Ranskassa 1980-luvun alussa alun perin palovammojen ja arpikudosten hoitoon. Alipaineella toimiva hoito kiihdyttää verenkiertoa ja lymfakiertoa ja motorisoidut rullat hoitopäässä mahdollistavat erilaisen syvyysvaikutuksen hoidettavaan kudokseen. Se on hyväksytty lääketieteelliseksi hoitolaitteeksi ympäri maailman.


Jäikö kysyttävää?

Soita meille niin kerromme lisää »